COMUNICAT DE LA QUARTA SETMANA DE CONFINAMENT

Benvolguts consocis i consòcies:

Com us dèiem en el nostre comunicat anterior, la Junta ha seguit treballant, amb les restriccions que ens imposa el confinament.

Una de les limitacions que trobem és la de saber com esteu tots plegats, o com estan els veïns en general.

Segurament estareu preocupats per vosaltres i els vostres i, potser, haureu perdut algun ésser estimat o alguna persona propera. Rebeu el nostre condol. Esperem fer algun dia un acte de record col·lectiu d’aquells que ens han deixat.

 

Mentrestant, ens estem preparant per a un futur incert, amb problemes diferents, però que esperem encarar amb l’esperit comunitari prou demostrat aquests dies.

És molt aviat per fer plantejaments concrets, ja que no sabem quines seran les conseqüències de la pandèmia en el nostre entorn i com afectarà la sanitat, l’atenció als col·lectius més vulnerables del nostre entorn, la convivència, l’urbanisme, la gestió ambiental, la cultura, o el lleure. A mesura que anem tenint informació, hi anirem treballant.

 

Esperem comptar amb tots vosaltres.

Aprofitem per adjuntar un resum de telèfons d’interès per aquests dies, així com les instruccions de la Xarxa Solidària de Badalona:

COMUNICAT DE LA QUARTA SETMANA DE CONFINAMENT