DIA SENSE COTXES | UN DIA PER VIURE AL CARRER!

Aquest any en fa 25 del primer “Dia sense cotxes“, en què reivindicàvem la pacificació del barri del Centre.

Demanàvem treure per un dia els cotxes del carrer per fer-ne un espai de trobada i intercanvi entre les persones, impulsar la participació, convivència i comunicació entre generacions, cultures i maneres de fer, i promoure la cooperació i solidaritat veïnal.

Sense els cotxes, al carrers s’hi pot jugar, podem omplir-los d’art, de flors, de danses, de cançons… Podem compartir el sopar amb veïns i amistats… Sense cotxes, si més no durant un dia, les persones som les principals protagonistes.

Aquella primera vegada, el diumenge 2 de juny de 1996, va ploure tot el dia i, la majoria d’activitats que havíem preparat, no les vam poder fer.

Aquest any, per motius ben diferents de la pluja, també farem poques activitats, però l’esperit de la festa està més viu que mai i arreu de la ciutat sorgeixen grups de persones que reclamen la pacificació dels carrers i dels entorns escolars. No n’hi ha prou amb pacificar un dia un barri, cal pacificar la ciutat tot l’any.

Les activitats del dissabte 3 de juliol seran les següents:

  • Al local de l’Associació, carrer Sant Miquel 34:
    – A partir de les 11h, us hi esperem per ensenyar-vos les millores que hem fet al primer pis i perquè pugueu visitar l’exposició d’aquarel·les de Toni Benages Pla.
    – A les 13h inaugurarem l’exposició i farem un vermutet.

  • A partir de les 19h, als carrers Sant Pau, Sant Pere, Sant Rafel, Sant Francesc, Sant Jaume, Mercè, Santa Maria i Triomf hi haurà sopars de veïnat.

Us esperem!

DIA SENSE COTXES | UN DIA PER VIURE AL CARRER!